Принц Чарльз вийшов із самоізоляції, Букінгемський палац підтверджує, що 71-річний майбутній король добре себе почуває після одужання від коронавірусу, однак його дружина Камілла все ще залишається на карантині в Балморалі.

Про гарні новини в королівській сім'ї повідомляє Dailymail.

За словами королівських помічників, у понеділок, 30 березня принцу Чарльзу було дозволено вийти зі самоізоляції через тиждень після того, як у нього діагностували коронавірус. Зазначається, що принц перебуває у хорошому здоров'ї.

У 71-річного принца Уельського була легка форма хвороби. Він почув себе погано 21 березня, перед тим, як збирався відправитись в королівський маєток Birkhall в Абердинширі. А вже 25 березня у принца Чарльза підтвердився коронавірус, після чого він самоізолювався в замку Балморал в Шотландії.

У принца Уельського були легкі симптоми захворювання. Його дружина Камілла також здала тест на коронавірус, він показав негативний результат, але в цілях безпеки вона наразі залишиться на карантині.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Карантин Чарльза тривав менше тижня. Встановити, від кого саме він заразився, зараз вже неможливо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спадкоємець королівського престолу принц Чарльз та прислуга Єлизавети заразилися коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.ua, у Парижі через коронавірус померла іспанська принцеса Марія Тереза.

Також Знай.ua писав, як працюють монарші особи в самоізоляції