У Великобританії спеціалізований секс-шоп MedFetUK для любителів медичного фетишизму пожертвував лікарні весь свій запас одноразового одягу санітарів. Про це магазин повідомив у своєму Twitter-акаунті.

Скріншот повідомлення

"Сьогодні ми подарували весь свій запас одноразових скрабів лікарні NHS. Це було лише кілька комплектів, тому що ми не маємо великих запасів, але вони були відчайдушні, тому ми відправляли їх безкоштовно", - йдеться у повідомленні сексшопу.

У повідомленні зазначили, що медики були в розпачі, тому магазин і прийняв таке рішення.

"На цьому тижні до нас звернулися представники закупівель NHS по всій країні, намагаючись отримати базові захисні засоби та одяг", - додають представники спеціалізованого магазину.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел
Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел

Який саме госпіталь отримав комплекти одягу, не повідомляється.

Також MedFetUK у соцмережі написав, що влада бреше про те, що лікарі забезпечені спецформою.

"Коли ми, крихітна компанія, створена для обслуговування невеликої частини спільноти породження, виявляємо, що нас шукають як постачальника в останню чергу для нашої Національної служби охорони здоров’я в умовах кризи, щось серйозно не так", - резюмують у секс-шопі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кожні 17 хвилин коронавірус забирає чиєсь життя – медики навели моторошну статистику.

Також "Знай.ua" писав, як пережити карантин і не з'їхати з глузду - поради психолога.