В Індії один з поліцейських вирішив використовувати креативні можливості уяви для того, щоб попередити людей про небезпеку коронавірусної інфекції і переконати їх залишитися вдома на карантині.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі Global News.

Індійський офіцер Раджеш Бабу в місті Ченнай одягає спеціальний захисний шолом, зроблений у формі вірусної інфекції, для їзди на мотоциклі. Його екстравагантний шолом червоного кольору має опуклості, що імітують ті, які можна побачити у коронавірусу під мікроскопом.

Бабу в такому шоломі зазвичай зупиняє водіїв машин і мотоциклів, особливо тих, хто не носить захисні медичні маски, і каже їм: "Якщо ви вийдете, то я ввійду". Шолом розробив місцевий художник і засновник організації з Ченная Art Kingdom Б. Гоутам. Ідея прийшла до нього після того, як він помітив, що люди недостатньо обізнані про коронавірусну проблему.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також варто нагадати той факт, що 24 березня прем'єр Індії Нарендра Моді оголосив про повне закриття кордонів з півночі 25 березня через поширення коронавірусу. Більше мільярда людей опиняться під замком, оскільки кожному жителю країни буде заборонено виходити з дому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, львів'янин намагався "нагріти руки" на коронавірусі і збіднів на 17 тисяч.

Як повідомляв Знай.uа ВООЗ приголомшила заявою про медичні маски - "Немає сенсу...".

Знай.uа писав, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.