Таїландський король Маха Вачіралонгкорн Рама Х через пандемію коронавірусної інфекції covid-19 поринув у вельми "солодку" самоізоляцію. І монарх зробив це не на батьківщині, а в закордонному готелі. Причому 67-річний король "прихопив" з собою компанію з 20 наложниць.

Джерело: британське видання Daily Mirror.

За інформацією журналістів, король викупив всі номери чотиризіркового німецького готелю Grand Hotel Sonnenbichl і розмістився там на час карантину з десятками коханок. Перебували його дружини разом з ним, не уточнюється.

Рама X, фото: gettyimages
Рама X, фото: gettyimages

А ось німецькі чиновники дали офіційний дозвіл Рамі Х на в'їзд і відпочинок в країні незважаючи на режим загальної ізоляції. Як тільки новина про його поїздку просочилася в соцмережі, тайці ополчилися на свого короля. Вони ввели в Twitter хештег, який в перекладі з тайського означає: "Навіщо нам потрібен король?". Під цим хештегом зроблено вже більше мільйона публікацій.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Місцеві жителі висловили своє обурення незважаючи на тайський закон, згідно з яким за образу монархії загрожує тюремний термін до 15 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, талановитий в усьому — Петросян одночасно став батьком і прадідом.

Як повідомляв Знай.uа колишній чоловік Слави Камінської порадив, як уберегтися від коронавірусу – ось що він придумав.

Знай.uа писав, Володимир Остапчук побавився зі своєю принцесою незважаючи на карантин.