Зараз вся влада перейшла до подружжя герцогів Кембриджських: королева перебуває на карантині, принц Чарльз щойно вилікувався від коронавірусу, а напередодні принц Гаррі та Меган Маркл позбулися титулів.

Кейт Міддлтон та принц Вільям, фото Instagram @kensingtonroyal
Кейт Міддлтон та принц Вільям, фото Instagram @kensingtonroyal

Минулими вихідними принц Вільям та Кейт Міддлтон опублікували в Інстаграмі офіційні світлини, які показують роботу пари вдома. На фото герцогиня Кембриджська була помічена без свого знаменитого кільця з сапфіром і діамантами, яке колись належало покійній принцесі Діані.

Кейт Міддлтон, Великобританія
Кейт Міддлтон, Великобританія

Королівські експерти висловили припущення, що цей крок є запобіжним засобом, адже будь-які аксесуари та неналежний догляд за ними можуть загрожувати поширенню вірусу. Втім, є й інша думка: етикет. Суворі часи для нації (як і для всього світу) вимагають публічної лаконічності і стриманості.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палац розповів про здоров'я Єлизавети II після виявлення коронавірусу у принца Чарльза.Так, королева знаходиться в доброму здоров'ї і не демонструє ознак коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, 11 найкрасивіших королівських віталень - від королеви Єлизавети ІІ до принца Вільяма і Кейт.

Також портал Знай.uа писав, що пандемія повертає принца Гаррі і Меган Маркл під борг корони.