Американський пілот залишився без роботи під час карантину. Щоб не сумувати, він створив собі симулятор своєї звичайної трудової активності.

Ролик з винахідливим жителем Сполучених Штатів Америки став вірусним, його розповсюджують в соціальних мережах. Також на нього звернули увагу в ViralHog - агенції, яка займається ліцензуванням відео для ЗМІ.

"Мій батько - пілот, який зазвичай літає між США та Європою, але через пандемію йому не довелося подорожувати вже пару тижнів. Він втратив заняття і вирішив зробити цей симулятор роботи", - розповідає автор відео.

На записі можна побачити, як літній чоловік, одягнений у форму пілота, йде з сумкою на коліщатках біговою доріжкою. Таким чином американець зміг імітувати прогулянку аеропортом перед чи після рейсу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Літак, фото: Pixabay
Літак, фото: Pixabay

Запис було зроблено у місті Карнегі, штат Пенсильванія ще 23 березня. Наразі невідомо, як перебування на карантині позначилося на герої відео на цей момент.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні пом'якшили карантин – які підприємства потрапили до "білого" списку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Попереду - важкі тижні. Карантин стане жорсткішим", - новий міністр МОЗ Максим Степанов екстрено звернувся до українців.

Також "Знай.ua" писав, що Карантин довів зірку "Жіночого кварталу" до сліз, сталося найгірше.