Володарка титулу "Міс Росія-2015" Софію Нікітчук, яка за чутками зустрічалася з російським мільярдером Романом Абрамовичем, екстрено доставили до лікарні з підозрою на коронавірус.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відтак, як відзначається, 26-річна модель напередодні відпочивала в Куршевелі, а коли повернулася в Москву, то відчула симптоми, характерні для коронавірусу: болі в горлі та проблеми з диханням. В результаті дівчину екстрено госпіталізувати до столичної лікарні Росії, де зараз вона проходить лікування і чекає остаточних результатів аналізів.

Нікітчук, фото з Instagram

Щоправда, після низки новин стосовно цього в різноманітних ЗМІ, красуня спростувала цю інформацію:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я навіть не знаю, з чого почати. Ось, що буває, коли ти прокинешся о 12 годині дня, включиш свій телефон і зрозумієш, що ти щось пропустив в цьому житті. Мені, звичайно, дуже приємно отримати 300 повідомлень з ранку, побачити близько 150 пропущених, але, будь ласка, ви мене заздалегідь нікуди не відправляйте. У мене все добре, я сиджу вдома", - заявила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністр МОЗ Максим Степанов анонсував нові жорсткі карантинні правила

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також Знай.ua писав, за якими правилами Україна житиме на карантині