Півні та курки зазвичай сплять у курятнику зручно вмостившись на жердині або будь-якій іншій місцині, проте півень-зомбі заперечує всі знані норми: він спить зарившись у траві, животом догори.

Відео з кумедним інцидентом було розміщено на сайті YouTube.

На короткому відео можна побачити як власник птиці, побачивши, що вона лежить догори животом, не рухається і при цьому голову її не видно серед густої трави, рішуче підійшов до неї, щоб перевірити свій здогад. Людина вирішила, що таке нетипова для півня позиція свідчить про те, що пташка - померла.

Півень, фото YouTube
Півень, фото YouTube

Проте декілька натискань на живіт і слів: “Ей! Ей!”, розбудили птаха. Спочатку живіт півня почав активно рухатись, після чого він підірвався і дуже швидко побіг під крик ку-ка-рі-ку.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Потрібно відзначити, що цей півень-зомбі дуже красивий представник своєї сім'ї. Імовірно, він належить до курей родини Малин. Цю породу вивели у Бельгії в позаминулому столітті. На різних мовах називається по-різному: Мехелен, Меклін, Мехельне, а також Куку або Коко (це викликано тим, що порода названа в честь старовинного міста, де вона була виведена, а його назва дійшла до наших днів у різних варіантах). Малин - дуже неповоротка, важка і щільно збита курка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіт вирішив, що він змія.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лівий півень: в мережі регочуть над новим іміджем Плотницького.

Також "Знай.ua" писав, що кумедна фотодобірка котів, які виробляють неймовірні речі: коли тварини живуть за своїми правилами.