У Філіппінах поліція застрелила чоловіка, який вів себе агресивно після прохання надягнути медичну маску, яку там треба носити на період карантину. Про це пише The Independent.

Це сталося на контрольно-пропускному пункті в південному місті Насіпіт в провінції Агусан-дель-Норте. Уточнюється, що 63-річний житель був у стані алкогольного сп'яніння, і після прохання з боку медиків дотримуватись карантинних обмежень, напав на лікарів і поліцейських.

"Підозрюваний був попереджений медичним працівником... за те, що він не носив маску. Але підозрюваний розлютився, вимовляючи провокаційні слова, і врешті-решт напав на персонал з допомогою коси", - цитує видання слова поліцейських.

Карантин, фото pxhere
Карантин, фото pxhere

По мірі загострення ситуації правоохоронці застосували зброю і застрелили чоловіка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що це перший випадок у Філіппінах, коли поліція стріляла в мирного жителя за порушення правил карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві чоловік з десятком паспортів влаштував стрілянину в парку, - "Вай, чому без маски?"

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин у трусах і десять копів - спортсмен наважився на ризикований трюк заради Гідропарку, але щось пішло не так.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко повідомив про сотні хворих на Covid-19: кияни поставили жорсткий ультиматум меру.