В одному з найвпливовіших та найзаможніших американських родин сталося велике горе. У Чесапікській затоці водолази виявили тіло 8-річного Гідеона Маккіна, який є правнуком колишньому сенаторові і прокурору США Роберту Кеннеді.

Про це повідомляють американські видання з посиланням на інформацію правоохоронних органів.

Правнук Роберта Кеннеді, фото: facebook mckean.david
Правнук Роберта Кеннеді, фото: facebook mckean.david

Ще в перших числах квітня 2020 року повідомлялося, що копи виявили тіло матері Мейв Кеннеді Таунсенд Маккін, онуки Роберта Кеннеді. Згідно із заявою поліції, тіло Гідеона Джозефа Кеннеді Маккіна було виявлено на глибині 7,6 метра приблизно в 610 метрах від місця, де знайшли тіло його матері.

Третього квітня повідомлялося, що 40-річна Мейв Кеннеді Таунсенд Маккін і її син Гідеон Джозеф Кеннеді Маккін зникли під час плавання на каное в Чесапікській затоці. Як повідомляв чоловік Мейв Девід Маккін, під час відпочинку в будинку на набережній діти грали у м'яч у дворі, і він покотився у воду. Його дружина і син сіли в шлюпку, щоб дістати м'яч. На думку Маккіна, вони заплили занадто далеко і не змогли повернутися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що сенатор Роберт Кеннеді, брат 35-го президента США Джона Кеннеді і кандидат в президенти від Демократичної партії, був застрелений в готелі "Амбассадор" в Лос-Анджелесі 5 червня 1968 року. Його вбивця Серхан Серхан був засуджений до смертної кари, проте пізніше вирок був пом'якшений до довічного ув'язнення. Багато прихильників містичних теорій мимоволі згадують про так зване "Прокляття клану Кеннеді".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині розгулює озброєний злочинець, що вміє вбивати — особливі прикмети та фото.

Як повідомляв Знай.uа неадекватна киянка влаштувала водіям пекельну ніч — ридала і кидалася на капоти, відео.

Знай.uа писав, два удари в серце — у Львові затримали ймовірного вбивцю лідера "Лесик band" Дацюка.