В Естонії правоохоронці спіймали засновника та керівника міжнародної неонацистського угруповання Feuerkrieg Division. Щоправда, затримати вони його не можуть, бо він неповнолітній – юнаку лише 13 років.

Джерело: іноземне видання Eesti Ekspress.

Як відзначається, хлопець, який є одним з керівників FKD, живе в невеликому містечку, ходить в школу. Однак, за естонськими законами, неповнолітні не несуть юридичної відповідальності, тому поліцейські не зуміли його затримати.

Фото зловмисника

"FKD використовує децентралізовану діяльність на основі осередків, тому його не можна назвати єдиним лідером організації, який все організував та зробив. Угрупування FKD, яке з'явилося в першій половині минулого року, є однією з найбільш жорстоких так званих осадових субкультур націонал-соціалізму. Простіше кажучи, суть цього світогляду полягає в тому, що все повинно бути вбито, крім нас", - йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Варто зауважити, за останні кілька місяців поліція заарештувала членів цього угруповання в різних країнах та продовжує це робити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.