Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон досить сильно змінилася після виходу Меган Маркл та принца Гаррі з королівської родин. Так, герцогиня Кембриджська є досить нещаслива, але намагається усіма зусиллями це приховувати.

Джерело: іноземне видання Cheatsheet

Варто зауважити, що не так давно принц Гаррі й Меган Маркл оголосили про бажання відмовитися від королівських привілеїв і від'єднатися від сім'ї, і їм це вдалося. В результаті, як підозрюється, Міддлтон відчуває тиск з боку королівської родини. Окрім того, що їй потрібно брати на себе більше царських обов'язків, вона знає, що за нею стежать ще уважніше, ніж раніше.

Єлизавета II і Кейт Міддлтон, фото GettyImages
Єлизавета II і Кейт Міддлтон, фото GettyImages

Також експерт з мови тіла зазначив деякі суттєві зміни у її поведінці з моменту виходу із принца Гарі та Маркл. Так, за його словами герцогиня Кембриджська в ці дні представляє себе трохи по-іншому. Її мова тіла свідчить про те, що вона хоче сприйматись "веселішою", як і принц Гаррі за стільки років.

Популярні новини зараз
Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися
Показати ще

Хоча зараз Міддлтон і може бути під тиском, щоправда, тепер вона почала більше сміятися і посміхатися, особливо тоді, коли знає, що люди дивляться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній друг розкрив всю правду про Меган Маркл - "Професійний перевертень".

Як повідомляв Знай.uа дістали навіть на самоізоляції — Меган Маркл і принц Гаррі стали жертвою жорсткої жарти.

Знай.uа писав, королева Єлизавета II в зеленому звернулася до народу і стала зіркою фотошопу – від коргі до малюка Йоду.