Пивоварна компанія Coors Light доставила пиво 93-річній пенсіонерці, чиє веселе благання про цей напій під час карантину зробило її зіркою мережі і принесло легіони шанувальників.

Coors Light доставив 150 банок пива 93-річній жінці у штаті Пенсильванія, після того, як вона весело попросила більше банок. Про це пише DailyМail.

Фотографія Оліви Веронесі, із міста Семіноле, що поблизу Піттсбурга, яка стоїть коло вікна, тримаючи табличку з написом "Мені потрібно більше пива", миттєво облетіла мережу.

Родич сфотографував пані Веронесі, яка написала своє прохання на аркуші паперу, звертаючись до дочки та сусідів зовні.

Фото отримало приблизно 46 000 поширень, його прокоментували 2800 користувачів.

На світлині Веронесі дала прозорий натяк на марку пива - вона тримає в руці банку Coors Light.

У компанії Coors Light відреагували на світлину і відправив старенькій 10 пачок з банками її улюбленого напою, залишивши їх під вхідними двериам Веронесі. Весела жінка і тут знайшлася - вона підніла нову табличку з написом: "Отримала більше пива".

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На кадрах, зроблених доставкою, пані Веронесі відкриває на своєму ганку консервну банку і вигукує: "Це дуже добре".

Вона пояснила своє прохання "Я мала останні 12 бляшанках, пиво п'ю щовечора. Знаєте що, у пиві є вітаміни, це добре для вас, поки ви не перестараєтеся".

Зазначимо, що Пенсильванія - один з найбільш постраждалих у країні штатів 22 833 підтвердженими випадками коронавірусу та 507 випадками смерті.

У США більше 588 000 хворих короновірусом та 23 600 смертей від цього захворювання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, італійка стала найстарішою людиною, яка видужала після Covid-19.

Як повідомляв портал Знай.ua, США вийшли на перше місце за кількістю смертей від короновирусної інфекції

Також Знай.ua писав, країни ЄС почали масово пом'якшувати карантин