США вийшли на перше місце за кількістю смертей від короновирусної інфекції COVID-19. Жертвами пандемії стали 20 084 людини в Штатах. Такі дані були отримані на вечір 11 квітня за допомогою сервісу Worldometers, який відстежує поширення інфекції.

За даними сервісу, в Італії Covid-19 і пов'язані з ним ускладнення забрали життя 19 468 жителів. Америка вийшла на перше місце і за кількістю інфікованих коронавірусом. Всього в США Covid-19 заразилися понад 505 000 американців. За добу 11 квітня було виявлено понад 35 000 нових випадків інфікування.

Коронавірус, фото ДСНС
Коронавірус, фото ДСНС

Також відомо, що за добу 11 квітня від коронавіруса померли більше 2 тисяч людей, що стало рекордною кількістю загиблих від пандемії в одній країні за 24 години в світі.

Коронавірус в США, скріншот: YouTube
Коронавірус в США, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Києво-Печерську Лавру в Києві пандемія охопила, заражені майже всі священики.

Як повідомляв Знай.uа окупанти наплювали на карантин і обстріляли Донбас, поранений захисник України.

Знай.uа писав комендантську годину в Україні - в яких областях введуть жорсткі обмеження.