Відомий інтернет-ресурс, який обожнюють любителі "полунички", Pornhub запустив окремий сайт під назвою Scrubhub, на якому є лише ролики з миттям рук. Таким чином, жителям світу вирішили нагадати, аби вони частіше приділяли увагу дезінфекції власного тіла на тлі пандемії коронавірусу.

Відтак, як відзначається, сайт із відео для дорослих вирішив не стояти осторонь, коли людство атакував смертельний вірус. Тому він запустив іще одну платформу з роликами, на який різні люди миють руки. Тут можна знайти не лише класичні ролики з дезінфекцією рук, у яких є свої герої та сюжетна лінія, а й з додаванням деяких сторонніх предметів. У такий спосіб користувачам показують, як правильно мити овочі та фрукти.

Pornhub, фото - Hawaii New
Pornhub, фото - Hawaii New

Варто підкреслити, що на сайті Scrubhub також кожен охочий можна перерахувати гроші, які будуть передані благодійним фондам, що допомагають постраждалим від коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Нагадаємо, Любов у масках - коронавірус просочився у фільми для дорослих, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Ліндеманна після порно-скандалу помітили дивне тату, що набив фаворит Лободи.

Також "Знай.ua" писав, коронавірус "закрив" Київ на карантин.