Скандинавські народи завжди відрізнялися особливим менталітетом. Допомога і взаємодопомога у цих людей – в крові. Причому навіть королівські сім'ї не гребують допомагати простим людям. Черговий приклад королівського милосердя – 35-річна принцеса Софія.Дружина принца Карла Філіпа, яка раніше була фотомоделлю, зараз пройшла медичні курси, і займається волонтерством. Принцеса Софія влаштувалася в одну з лікарень Стокгольма і допомагає хворим коронавірусом. Замість розкішних королівських убрань – простий лікарняний халат. Настільки сильні традиції скандинавських народів.
Серед всіх країн Скандинавії, у Швеції ситуація з коронавірусом йде гірше всього. У цій країні зафіксовано вже понад 12 тисяч випадків зараження COVID-19. 1203 людини померли. Проте в країні досі не введений жорсткий карантин. Кордони держави досі не закриті, громадський транспорт продовжує курсувати, заклади та установи працюють. Уряд Швеції лише рекомендувало людям по можливості перейти на віддалену роботу.

колаж Telegram

Нагадаємо, в мережі спливли архівні фото Меган Маркл у відвертому костюмі Санти.

Як повідомляв портал Знай.uа Кейт Міддлтон стала гостею на різдвяному ярмарку у peterlee кампус.

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям зробив сміливу заяву про Єлизавету II.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще