Аргентинське курортне місто Мар-дель-Плата перебуває під постійними атаками морських левів. Роками ці тварини проживали в заповіднику на Півдні, проте коли тварини побачили, що порт і навіть набережні міста катастрофічно спорожніли від людей та човнів, зрозуміли, що час на прогулянки і “терор” настав.

Про це повідомляє аргентинське видання La Nacion.

Тому сьогодні ці великі і доволі агресивні тварини зайняли весь порт: вони у воді та на асфальті - підставляють своє тіло сонцю та вітру. Більш сміливі або ж більш спраглі пригод покидають порт і вирушають у мандри по місту. В місті вони ображають місцевих собак, нападають на машини, а також поодиноких людей.

Морські леви, фото La Nacion
Морські леви, фото La Nacion

Морські леви щасливі, а от муніципальна влада міста - ні. Річ у тому, що тіла цих тварин постійно виділяють спеціальний секрет, який дозволяє цим тваринам плавати під водою та потім перебувати на відкритому повітрі, проте для нюху людини ця “рідина” має вкрай неприємний і специфічний запах. Тому служби Мар-дель-Плати змушені постійно мити дороги, асфальт і порт від слідів морських левів, проте все це намарно - тварини повертаються.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Весна пандемії не боїться: Венеція зворушливо зустріла прекрасних мешканців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Не тільки Венеція - дикі дельфіни повернулися в Одеський порт і потрапили на відео очевидців.

Також "Знай.ua" писав, Козлячий постапокаліпсис - спорожнілі через карантин вулиці окупували дикі тварини.