Китай поступово справляється з пандемією коронавірусу, проте після відкриття кордонів, крїні доводиться стримувати нове зростання інфікування. В Піднебесну прибувають літаки з РФ, і більшість громадян, які перебувають на борту, інфіковані.

В Шанхай из РФ на днях прилетел пассажирский самолёт. Внутри находилось 92 человека. У 51 из них по прилёту обнаружили коронавирус. ¯\_(ツ)_/¯ Directed by Robert B. Weide

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zaterdag 18 april 2020


Наприклад, в одному з рейсів Москва-Шанхай, на борту перебувало 92 людини. З них 51 був інфікований коронавірусом. Всіх, у кого виявили COVID-19, негайно направили в лікарню, а інших пасажирів рейсу – на двотижневу обсервацію. Вулиці прикордонних міст, які в нормальний час як повні китайців, так і росіян, зараз порожні.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Межа Китаю з Росією зараз нагадує зону бойових дій. У містах провінції Хэйлуцзян, що межують з РФ, кожного прибулого відправляють на карантин. І дійсно в цьому є сенс, оскільки Китаю вже практично вдалося впоратися з пандемією, однак нова загроза наступає з-за кордону. Останні 98 випадків захворювання були виявлені у китайців, які нещодавно повернулися з Росії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікарям, яких направили в Нові Санжари для роботи з евакуйованими з Китаю, видали каски і бронежилети