Принц Гаррі неодноразово просив Батька Меган про зустріч перед своїм весіллям.

Найближчим часом відбудеться перше судове засідання, на якому буде розглянуто позов Меган Маркл проти британських таблоїдів. Дружина принца Раррі звинуватила їх в навмисному перекручуванні фактів і незаконнійї публікації вирваних з контексту фрагментів її листів до батька, Томаса Маркла.

Та вже зараз в мережу потрапили судові документи, серед яких знайшлася листування Гаррі, Меган і Томаса. За даними TMZ, принц Гаррі написав містерові Марклу за п'ять днів до свого весілля і через два дні після того, як Томаса звинуватили у співпраці з папараці.

В одному з перших повідомлень Гаррі пише:

"Том, це Гаррі. Я зараз вам подзвоню. Будь ласка, візьміть трубку, спасибі"

Наступне звернення принца вже більш розгорнуте, оскільки що на попереднє прохання його майбутній зять не відгукнувся:

"Том, знову Гаррі! Дуже потрібно з вами поговорити. Вам не потрібно вибачатися, ми розуміємо обставини, але розголос тільки погіршить ситуацію. Якщо ви любите Мег і хочете все виправити, прошу, зателефонуйте мені. Тому що є два інших варіанти, що не включають в себе ваше спілкування з пресою, що стала ініціатором цієї ситуації. Будь ласка, зателефонуйте мені, щоб я зміг все пояснити. Ми з Мег не сердимося, нам просто потрібно з вами поговорити. Спасибі. Повірте, розмови з пресою обернуться проблемами. Тільки ми можемо вам допомогти, що ми і намагалися зробити з першого дня".

Принц Гаррі, Меган Маркл та її батько Томас, фотоколаж  TMZ
Принц Гаррі, Меган Маркл та її батько Томас, фотоколаж TMZ

Також в документах міститься лист Меган, відправлений батькові в травні 2018 го (за чотири дні до весілля), в якому герцогиня запитує, в якій лікарні він знаходиться після серцевого нападу, і пропонує йому захист.

"Я намагалася зв'язатися з тобою всі вихідні, але ти не відповідаєш на повідомлення і не береш трубку ... Я дуже турбуюся про твоє здоров'я і твою безпеку, я зробила все, щоб тебе захистити, але не знаю, що ще зробити, якщо ти мовчиш. Тобі потрібна допомога? Чи потрібно нам ще раз відправити до тебе охорону? Мені дуже сумно чути, що ти в лікарні, але мені так потрібно з тобою зв'язатися ... в якій лікарні ти знаходишся? "

В результаті Меган все-таки приставила до батька охорону, так і не дочекавшись відповіді. Повідомляється, що Томас відкинув її допомогу, але Гаррі благав його погодитися.

До весілля Меган так і не змогла поговорити з батьком. Але в день церемонії на її телефоні був пропущений дзвінок від Томаса. Після весілля ні Меган, ні Гаррі не спілкувалися з містером Марклом, а сам він через деякий час став скаржитися пресі на те, що дочка його уникає, і видавав все нові неприємні подробиці своїх стосунків з герцогами Сассекськими.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл перетворилися на волонтерів і допомагають пенсіонерам

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл та принц Гаррі вибрали розкішний особняк для життя – викуплять у Мела Гібсона за $15 млн

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і принц Гаррі розкажуть всю правду про життя в королівському палаці