Принц Гаррі з Меган Маркл і маленьким сином Арчі зараз знаходяться на самоізоляції в Лос-Анджелесі. Виявилося, що в цей непростий час вони особисто допомагають волонтерам і доставляють їжу пенсіонерам.

Принц Гаррі взяв участь у чаті з членами благодійної організації WellChild, яка забезпечує догляд за тяжко хворими дітьми. Герцог розповів, як проходить їх самоізоляція і підкреслив, що саме головне – це моральний дух.

Він зазначив, що вони з Меган знаходять безліч позитивних моментів в ситуації і компанії сина Арчі, якому в травні вже виповниться рік.

"Ваша стійкість і сила абсолютно неймовірні. Ви ніколи не повинні забувати про це. Звичайно, настають важкі часи, але саме головне – підтримка і допомога потребуючим", - сказав Гаррі волонтерам.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зараз Гаррі і Меган в якості волонтерів співпрацюють з фондом Project Angel Food і в межах Лос-Анджелеса розвозять їжу літнім людям, які не можуть покидати свої будинки.

"Вони почули про те, що наші водії завантажені по максимуму і вирішили допомогти, щоб полегшити їм роботу", - розповів голова фонду Річард Айоб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як змінилося життя Кейт Міддлтон після "втечі" принца Гаррі і Меган Маркл з палацу.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі вибрали розкішний особняк для життя.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі розкажуть всю правду про життя в королівському палаці - ціна питання - мільйон доларів.