Останнім часом у мережі ширяться меми про танці на похороні. Така радість і позитив на похороні здивували західних людей, проте в Гані - це звичне явище. Для багатьох людей - це хороший заробіток.

Із піснями й танцями - отакий похорон

Бачили мем про танці на похороні? Вони здивували західних людей, проте в Гані - це звичне явище. Для багатьох людей - це заробіток.

Geplaatst door BBC News Ukrainian op Woensdag 22 april 2020

На відео видно, що танцівники рухаються синхронно і в такт, одягнені в однакові костюми, щоб естетично це виглядало, як шоу.

Носії трун, що танцюють, стають у Гані дедалі популярнішими. Жителі цієї західноафриканської країни на похоронах тепер хочуть не плакати, а радіти.

Бенджамін Айду став носильником-танцюристом ще 10 років тому, приєднавшись до місцевого колективу. Потім відкрив власну компанію. Сьогодні в ній працює понад 100 співробітників. За одну церемонію беруть по 800-900 доларів, а іноді й понад 1000. Багато хто з відвідувачів цього похорону залишився задоволеним. Утім, не всі підтримують такі танці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що іноді такі радісні похорони завершуються курйозом, танцівники вже неодноразово кидали домовину з покійником на землю, не втримавши у руках під час своїх реверансів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Бобромен - Ляшко вирішив попіаритись на бобрах, які згоріли в пожежах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин вигнав львівських священників з церкви - як святять паску в розпал пандемії, несподівані фото.

Також "Знай.ua" писав, що під Чернівцями заражений священник повстав проти карантину, Великдень - за розкладом.