Поліаморна жителька США неочікувано заявила про себе на весь світ, а також розповіла, що вагітна від одного з чотирьох своїх чоловіків.

Про це повідомляє рід іноземних ЗМІ.

Варто зауважити, що поліаморія – це система етичних поглядів, в яких допускаються романтичні стосунки більше ніж з однією людиною, але за згодою всіх учасників цих стосунків. Тобто поліаморія це ще не моногамія, але вже й не зрада.

Відтак, як відзначається, Торі Ожеда живе з чотирма чоловіками в одному будинку у Флориді. При цьому всі вони зберігають їй вірність. З 18-річним Марком вона познайомилася ще в старших класах, а два місяці по тому почала зустрічатися з 23-рінчим Тревісом. А 22-річний Ітан і Крістофер - давні друзі Торі. А вже нещодавно жінка заявила, що і зовсім вагітна від одного з її чоловіків.

Фото поліамерної пари

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Біологічний батько - Кріс. Ми це знаємо по часу і по приблизною датою зачаття. У цей час ми були у відпустці, нікого більше не було. Але з соціальної, так би мовити, точки зору, ми всі будемо ростити дитини разом, бо ми всі – батьки… Нас дуже радує такий стан справ. Адже ми всі підтримуємо один одного, ми - одна команда батьків", - каже вона.

Окрім цього, жінка зізнається, що майже усі члени їх сімей ставляться до цього спокійно, а друзі висловлюють своє розуміння:

"Більшість моїх друзів знають всіх моїх партнерів, вони нас люблять і вважають, що ми дуже милі. Моя сім'я як би висловлює мовчазне несхвалення. Поліаморія - річ рідкісна. Багато людей звикли до моногамної культурі: мовляв, якщо когось любиш, то на інших і дивитися не смій".

Нагадаємо, чоловік втік з карантину і влаштував вечірку в закритому ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, українські школярі з-за карантину втратили найголовніше.

Також Знай. ua писав, що чоловік не витримав карантину далеко від коханої та одружився на іншій – деталі божевільної історії