Житель Індії, міста Палиганж в штаті Біхар розсердився на дружину. Причиною стало те, що вона почала ізоляцію на карантині через коронавіруса в домі своїх батьків і не змогла повернутися до чоловіка.

В результаті чоловік розсердився на жінку і вирішив одружитися зі своєю колишньою коханою.

Дружина Дхирая Кумара (Dheeraj Kumar) поїхала в місто Далайн-Базар ще до того, як в країні ввели режим суворої ізоляції. Проте коли вона була у батьків оголосили про карантин і навіть припинили рух транспорту. Жінці не вдалося повернутися додому до чоловіка.

Чоловік оскаженів і почав дзвонити їй. Він вимагав, щоб вона повернулася. У пари погіршилися відносини, а ситуацію посилило те, що карантин продовжили до 3 травня.

Чоловік розлютився ще більше й вирішив одружитися з колишньою коханою. Дружина дізналася про другому шлюбі і пішла в поліцію. Вона звинуватила чоловіка в невірності.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У четвер, 16 квітня, поліцейські міста Далайн-Базар зажадали, щоб Кумар з'явився до них у відділок. Факт двоеженства підтвердився, і чоловіка заарештували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік втік з карантину і влаштував вечірку в закритому ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, українські школярі з-за карантину втратили найголовніше.

Також Знай. ua писав, що харків'яни показали, як не варто сидіти на карантині.