Повідомляється, що трагедія сталася в сім'ї 32-річної жінки та її співмешканця. Вони виховували трьох дітей – 6-місячну дівчинку і двох синів 7 і 13 років.

Вранці 23 квітня жінка пішла разом з дочкою до бабусі і залишила сплячих братів вдома. Старший син прокинувся і включив гру на телефоні. Коли хлопчик програв раунд, у нього стався нервовий зрив, і він почав громити квартиру, перевернув шафи і столи. Від шуму прокинувся молодший брат підлітка. Він злякався і сховався на кухні.

Брат, фото LShot
Брат, фото LShot

Підліток злякався того, що дитина розповість про те, що трапилося матері, і та відправить його в психлікарню. Тоді він 15 разів вдарив молодшого брата ножем – від отриманих травм той помер. Коли мати дітей повернулася додому, то син розповів їй, що прокинувся і виявив брата мертвим. Жінка не повірила йому і викликала швидку допомогу та поліцію.

Як йдеться у листі на адресу міністра освіти краю, сім'я не перебувала на обліку в органах профілактики і характеризувалася позитивно. Крім того, в документі повідомляється, що у підлітка стався нервовий зрив, так як він боявся, що після програшу з ним не будуть спілкуватися друзі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Брати, фото LShot
Брати, фото LShot

Старший син Олександр розповів, що знайшов молодшого Богдана вже мертвим. Про те як все було насправді, підліток зізнався лише в відділі поліції. Всі знайомі описують сім'ю як благополучну. На обліку вони ніде не були.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", двоє українських заробітчан розбилися під час ДТП у Польщі, шансів не лишалося: перші кадри

Також "Знай.ua" писав, що у Києві некерований Mitsubishi влетів у Ford, розтрощений метал розчавив водія: кадри для "міцних горішків"