Британський принц Гаррі і американська акторка Меган Маркл, які разом із синочком Арчі нещодавно залишили Канаду, планують "втекти" зі Сполучених Штатів Америки, де вже непогано обжилися.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з британських видань, з посиланням на джерело наближеного до королевської пари.

Принц Гаррі, Арчі і Меган Маркл, фото: eonline.com
Принц Гаррі, Арчі і Меган Маркл, фото: eonline.com

Журналісти пишуть, що бажання залишити сонячну Каліфорнію виникло у герцогів по зрозумілих їм причин. Однією з них є фінансові проблеми: Меган і Гаррі не можуть знайти джерело заробітку, так як через карантин виробництво фільмів зупинилося, тому Маркл не вдається домовитися про нові зйомки. Спроби Гаррі знайти роботу також безуспішні.

Також джерело заявило, що навіть сам принц, який спочатку планував вільне життя в Америці, виявився не готовий до реалій. Більше того, інсайдер розповів, що Гаррі зараз живеться дуже непросто.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп зробив сенсаційну заяву про Меган Маркл: "У нас було".

Як повідомляв Знай.uа принц Гаррі і Меган Маркл нарвалися на гнів англійців: занадто багато собі дозволяють.

Знай.uа писав, дворецький принцеси Діани "здав" головну таємницю Макрл і Гаррі: "Як полуамериканцев...".