Максим Моїсеєв був бортпровідником на рейсі “Москва-Мурманськ”, який зазнав аварії 5 травня 2019 року. Хлопець ріс без батька, який покинув сім'ю, коли тому було 2 роки. Однак трагедія “об'єднує сім'ї”. Правда, часом, огидним чином.

Батько Максима Моїсеєва Дмитро, який ніяк не брав участі у вихованні дитини, після його смерті з'явився, і має намір претендувати на його спадщину. Про це повідомила мати загиблого бортпровідника Юлія. За її словами, Дмитро хоче отримати квартиру, автомобіль та грошові виплати, які належать родині героїчно загиблого бортпровідника. Мати Максима розповіла, що його батько ніяк не виховував сина, і навіть не виділяв ніяких засобів для нього.
“З кожним днем все важче без сина”, ділиться Юлія.

Вона заявила, що ніяк не очікувала, що батько, про який майже 20 років не було ні слуху, ні духу, вирішить претендувати на майно. При цьому мати загиблого Максима зазначає, що Дмитро не готовий йти ні на які компроміси. Зараз йде судовий розгляд з приводу поділу спадщини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна готується відновити евакуаційні рейси. Цього разу евакуація українців буде проведена з Швеції. Офіційно анонсований спеціальний рейс, який доставить громадян нашої країни додому.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українців повернуть додому з 26 куточків світу, графік авіарейсів.

Також портал Знай.uа писав, авіаперельоти під час карантину: чи можна літати і як повернути квитки.