Відому американську письменницю, яка є автором оповідання-посібника "Як вбити свого чоловіка", Ненсі Кремптон-Брофи підозрюють в страшному вбивстві власного чоловіка.

Джерело: іноземне видання People.

Варто зауважити, що вбивство 63-річного Дена Брофи було скоєно ще в 2018 році. Тоді чоловік отримав смертельне поранення з вогнепальної зброї в Кулінарному інституті Орегона в Портленді, де й пропрацював більше десяти років.

Підозрювана у страшному вбивстві

Наразі ж після кількох місяців розслідування було затримано його дружину, яка і є головною підозрюваною у вбивстві. Так, за словами правоохоронців, остання скоїла жахливий злочин, аби отримати страховку за життя свого коханого, а вона складала 1,15 мільйона доларів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, жінка сподівалася і на те, що вбивство чоловіка дозволить їй заволодіти усіма його капіталом - близько 312 тисяч доларів. Також вона планувала продати будинок і відправитися подорожувати. Наразі ж сама письменниця ще не визнала провину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, німець приїхав в Україну, щоб помститися – озвірілий ревнивець жорстоко розправився з дівчиною

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Харкові озвіріла Отелло проломив дружині череп.

Також портал "Знай.ua" писав, що знавіснілий від ревнощів чоловік викинув жінку з вікна.