У шведському місті Лунд креативно вирішили проблему скупчення людей – там у центральному парку розсипали курячий послід. Таким чином мерія вирішила запобігти масовим гулянням людей 1 травня, коли в місті святкують Вальпургієву ніч. Про це повідомляє Facebook-спільнота "Чому б і ні?".

Виявилося, що десятки тисяч людей зазвичай прибувають в це місто, щоб відзначити Вальпургієву ніч 1 травня. Однак, під час пандемії коронавіруса місцева влада вирішили запобігти скупченню людей вельми радикальним способом – у парку розсипали курячий послід. "Лунд міг би стати епіцентром розповсюдження коронавіруса в останню ніч квітня", заявив голова комітету з навколишнього середовища місцевої ради Густав Лундблад. Він також додав, що поширення тонн курячого посліду в парку стане відмінною можливістю удобрити газони. "Одночасно послід буде смердіти, і тому, можливо, не так приємно буде сидіти в парку і пити пиво", - каже Лундблад.

В шведском городе Лунд в центральном парке разбрасывают куриный помет для того, чтобы сдержать местных жителей от...

Geplaatst door Чому б і ні? op Donderdag 30 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, десятки на вулиці і ще більше в храмі – священник "наплював" на карантин і збіднів на 17 тисяч.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що московські попи в Лаврі продовжують ігнорувати карантин.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус косить верхівку РПЦ – помер наближений до патріарха Кирила протоієрей.