Меган Маркл та принц Гаррі "полюють за новим будинком". І хоча короліське подружжя більше не збирається вибирати нову країну для життя, і рідний Лос-Анджелес Меган Маркл абсолютно влаштовує, але постійного притулку на голлівудських пагорбах вона ніяк не знайде.

Наразі королівське подружжя з дитиною проживають в особняку в Малібу, що належав колись Мелу Гібсону і оцінюється в 20 мільйонів доларів. Але, схоже, це лише тимчасове житло, а не фінальна покупка і бажане сімейне гніздо.

Видання Gimme Shelter, спираючись на власне джерело, пише, що Меган і Гаррі зараз активно "дивляться особняки в діапазоні від 15 до 20 мільйонів доларів, які одночасно красиві і, головне, відокремлені".

Видання повідомило, що будинок, який найбільше на даний момент подобається Меган Маркл, знаходиться в Беверлі-Хіллз і його навіть не виставлено на продаж. Ще один особняк, який цікавить колівське подружжя, розташований в Брентвуді і також "поза ринком".

У кожному із цих варіантів шість спалень і величезні живоплоти, які приховують мешканців від сторонніх очей, в тому числі цікавих папараці.

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі вибрали розкішний особняк для життя – викуплять у Мела Гібсона за $15 млн

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета II готова до повернення Меган і Гаррі в королівську сім'ю.

Також Знай.ua писав, принц Гаррі і Меган Маркл планують "втекти" зі Сполучених Штатів Америки через проблеми з фінансами.