У Москві жінка звернулася до працівників поліції з проханням розкрити квартиру, де живе її літня мати. Виявлене в приміщенні налякало і жінку, і поліцейських.

44-річна Світлана довго не спілкувалася з рідною матір'ю через багаторічну сварку. Але вона вирішила налагодити зв'язок з матір'ю. Жінка планувала доглядати за літньою матір'ю на карантині.

Оперативники розкрили квартиру, де знайшли померлу пенсіонерку. За словами співробітників поліції, смерть жінки настала дуже давно. Тіло вже відправлено на судово-медичну експертизу.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Виявили в одній з кімнат муміфікований труп жінки. Приблизна давність смерті, приблизно, півтора-два роки", - розповіли в поліції.

Обязательно підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'янка відрізала голову 11-річної доньки і пішла гуляти голяка.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.