Як відомо, доньці Кейт Міддлтон і принца Вільяма принцесі Шарлотті виповнилося п'ять років. А відтак, у мережі розповіли, що юна красуня, попри свій вік, могла виконувати функції Верховного Губернатора англійської церкви.

Джерело: іноземне видання Express.

Відтак, як відзначається, донька герцога та герцогині Кембриджських могла виявитися у винятковому становищі Верховного керуючого англіканської церкви, якби була прийнята поправка до урядового законодавства.

Так, під час обговорення одного із закону центральним питанням була дискримінація католиків, яка все ще є частиною законодавства, що стосується монархії. Зокрема, депутат Якоб Різ-Могг, який є католиком, запропонував підзаконний акт до законопроекту, який би усунув дискримінацію, а також захистив Церкву Англії як створену церкву.

Королівська родина

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він запропонував, щоб наступний монарх, який є католиком, за чергою виконував функції Верховного Губернатора Англійської Церкви. А це означало б, що якби принц Джордж вирішив перейти в католицизм, коли виріс, він залишив би своє право стати королем. А роль Верховного Губернатора Англійської Церкви, який завжди був правлячим монархом, перейшла б до наступної черги.

Якщо припустити, що діти Джорджа також будуть католиками, як їх батько - як це було б у католицькому канонічному праві - це була б саме принцеса Шарлотта.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі влаштують малюкові Арчі "каліфорнійську" вечірку, навіть бабуся приїде.

Як повідомляв портал Знай.ua, Колишній друг розкрив усю правду про Меган Маркл - "Професійний перевертень".

Також Знай.ua писав, Дістали навіть на самоізоляції - Меган Маркл і принц Гаррі стали жертвою жорсткого жарту.