Волелюбні Меган Маркл і принц Гаррі , які проживають зараз в Америці, піддаись жорсткій атаці хакерів.

За інформацією Daily Mail, нещодавно Меган і Гаррі спробували зареєструвати в мережі доменне ім'я для нового фонду, але у них нічого не вийшло.

На початку цього тижня стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл планують створити власний благодійного фонду Archewell, названого в честь їхнього маленького сина Арчі.

Таке рішення було пов'язане зі змінами в їхньому житті. Як відомо, Меган Маркл склала з себе повноваження герцогині Сассекської. Вона і принц Гаррі більше не входять до складу королівської сім'ї, а тому більше не можуть користуватися найменуванням Sussex Royal, яке раніше було присутнє у всіх їх некомерційних проектах.

Та чи то пара не встигла зареєструвати доменне ім'я заздалегідь, чи то кіберрозбійників спритно його перехопили, але тепер, коли інтернет-користувачі переходять по посиланню www.archewellfoundation.com, вони потрапляють на кліп Каньє Уеста Gold Digger.

Це такий собі непрозорий натяк на ексгерцогиню Сассекську, яка, на думку хакерів, намагається "нажитися на статусі принцеси".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Букінгемський палац, до якого журналісти звернулися за коментарями, наразі нічого не відповідає.

Невідомо також, як Меган і Гаррі намагатимуться вирішити цю проблему. Втім, у них для цього тепер багато часу, адже під час пандемії благодійний фонд навряд чи зможе почати свою роботу.

У всій цій історії є ще одна цікава деталь. У 2015 році Каньє Уест став мішенню аналогічного розіграшу. Тоді один з користувачів зареєстрував доменне ім'я loser.com, а при спробі перейти на цей сайт відбувалася переадресація і люди потрапляли на сторінку Каньє у Вікіпедії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гаррі і Меган розпрощалися з Букінгемським палацом назавжди.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі ризикує не отримати громадянство

Також Знай.ua писав, принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на зміну прізвища, як тепер називати непокірних князів.