В столиці Катару стався прикрий інцидент. Зокрема, в аеропорту міста Доха зіткнулися два пасажирських літаки Qatar Airways. Причиною інциденту став штормовий вітер. Відреагувати на подію працівники аеропорту не встигли.

Під час інциденту на борту нікого не було, тому в результаті зіткнення люди не постраждали. Про це повідомляє Twitter порталу Aeronews.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

В національній авіакомпанії Катару Qatar Airways повідомили, що швидкість вітру досягала 130 кілометрів на годину. За інформацією компанії, літак був надійно припаркований.

"Літак був надійно припаркований з використанням опор відповідно з керівництвом обслуговування авіалайнерів на час, поки робота аеропорту була тимчасово припинена із-за сильного вітру", - заявили в Qatar Airways.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Аеропорт, фото: youtube
Аеропорт, фото: youtube

В авіакомпанії зазначили, що під час інциденту потерпілих немає, а самі повітряні судна отримали незначні пошкодження.

На відео видно, як штормовий вітер розвернув на 90 градусів Boeing 787-8, після чого літак почав рух, поки не зіткнувся з літаком Airbus A350-900.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за авіакатастрофою МН17 в небі над Україною стоїть генерал ФСБ - Bellingcat.

Як повідомляв Знай.uа в Україні з'явиться конкурент МАУ і SkyUp, Криклій запропонував альтернативу.

Знай.uа писав, авіаперельоти під час карантину: чи можна літати і як повернути квитки.