Японський зоопарк "Суміда", закритий через карантинні заходи, попросив підтримувати відеозв'язок з вуграми, які через відсутність відвідувачів відвикли від присутності людей. Тепер тварини ховаються в пісок, коли хто-небудь з працівників акваріума проходив повз.

Джерело: британське видання The Guardian.

Представники цього виду акваріумних вугрів дуже пильні і обережні: вони завжди занурюються в пісок, коли відчувають небезпеку. Зоопарк закритий з 1 березня через карантин, тому риби встигли забути про людей. Це дуже ускладнює роботу співробітникам акваріума, адже вони не можуть нормально перевірити здоров'я істот.

Вугор, фото Wikimedia Commons
Вугор, фото Wikimedia Commons

Для того що подолати страхи вугрів, людей попросили людей зателефонувати тваринам через додаток Facetime для iPhone. Зідзвони почнуться вже 3 травня. Віртуальні відвідувачі мають протягом п'яти хвилин говорити з боязливими істотами та махати руками, аби рибки звикали до присутності людських істот.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гавайським тюленям-монахам загрожує небезпека. На них нападають морські вугри, пробираючись прямо в ніс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вигулювали ведмедя, щоб не сидіти вдома - українці знаходять божевільні способи порушити карантин.

Також Знай.ua писав, що Олені і черепахи гуляють вулицями - пандемія зробила тварин сміливішими, відео.