У російському селі Велике Седельниково, що біля Єкатеринбурга, учні шостого класу місцевої школи № 10 закопали живцем, а потім викопали і забили до смерті палицями і камінням чотирьох цуценят.

Про цей жахливий випадок повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що школярі на очах у численних малолітніх дітей, а також дітей з паралельного 6-Б класу з особливою жорстокістю вбивали місячних цуценят, яких привела бездомна собака. При вбивстві цуценят були присутні діти трьох і п'яти років. Усього маленьких тваринок було п'ять - чотирьох закопали живцем, потім викопали і забили палицями, а також камінням. П'яте цуценя врятували діти з 6-Б.

Місце злочину, фото з соціальних мереж
Місце злочину, фото з соціальних мереж

Невдовзі на місце злочину прибули правоохоронці, де й застали одного з гицлів. Той заявив, що убив цуценят, щоб ті не виросли і нікого не кусали. Поліція зафіксувала всі сліди і опитала учасників цієї історії. Також учнями займеться шкільна адміністрація.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Малолітні нелюди закатували героя: кинули у лісосмузі, немов сміття

Як повідомляв портал Знай.ua, Оскаженілі чоловіки замучили ляльку для дорослих

Також Знай.ua писав, що з дитбудинку під Києвом викрали малюка, - замішана рідна мати. Невже її замучила овість?