Те, що світ уже ніколи не буде колишнім після панемії коронавірусу, очевидно. Адже режим жорсткого карантину вже вніс свої корективи у життя, і не лише людей. Дикі тварини починають "освоювати міста", а риба повертається в очищені канали.

Весь світ почав змінюватися через сovid-19. Фотографи показали знакові зміни у нашому суспільстві.

За відсутності прихожан у церкві, католицький священик Регінальдо Манзотті проводить месу з фотографіями своєї громади. Трансляція служби у церкві Сантуаріо-де-Носса-Сенгора-де-Гуадалупе в Бразилії була показана у прямому ефірі на телебаченні.

Вважаючи на особливу небезпеку, літніх людей у всьому світі стараються ізолювати від своїх сімей. Бельгійська компанія ZoraBots зробила цього робота для використання в будинках для людей похилого віку, завдяки чому вони можуть практично спілкуватися зі своїми близькими.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Щоб створити додаткову потужність під час пандемії, на імпровізовані лікарні та морги перетворюють різні будівлі. Сербські військові встановили ліжка в залі 1 комплексу Белградського ярмарку для розміщення людей з легкими симптомами сovid-19.

Для стримування поширення вірусу закрили кав'ярні та ресторани. На фото – вирізані з паперу клієнти сидять у кафе “Елтана” в Сіетлі, штат Вашингтон, де їжу подають виключно доставкою додому.

Під час карантину вулиці та відомі пам’ятки залишились покинутими. Танцюристка та виконавиця балету Ешлі Монтегє танцює на порожній вулиці Таймс-сквер у Нью-Йорку, яка стала епіцентром хвороби.

Паніка купівлі та накопичення запасів призвели до порожніх полиць у магазинах та супермаркетах. На фото – супермаркет у Великобританії.

Обмеження подорожей змусило багато авіакомпаній "заземлити" літаки та тимчасово закрити маршрути. Ці літаки Delta Air Lines припарковані у міжнародному аеропорту Бірмінгем-Шаттлсворт в Алабамі.

Соціальна дистанція та самоізоляція – це не варіант для тих, хто живе на вулиці. Цей бездомний чоловік у Лондоні висвітлює проблеми, які стоять перед цією вразливою категорією населення.

У всьому світі вживаються масові заходи з дезінфекції, адже коронавірус зберігається на поверхні протягом кількох годин. На цьому фото муніципальні працівники дезінфікують дитячу ігрову зону в Ескобедо на околиці Монтеррея, Мексика, як частини прибирання громадських територій.

По всьому світу демонструється широка підтримка та вдячність медичному персоналу. Кілька країн провели скоординовані демонстрації своєї подяки, підбадьорюючи лікарів оплесками.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені розповіли, чому у кожної квітки свій неповторний аромат

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчинка з вродженою мутацією стала легендою і підкорила весь світ

Також Знай.ua писав про 11 незрозумілих речей, з якими допомогли розібратися користувачі інтернету