В житті принца Гаррі тепер залишилися лише карти і гроші, два ствола він продав. Вся справа в тому, що захищає все суще на Землі Меган не подобалося захоплення чоловіка полюванням. У підсумку герцог Сассекський здався і залишив королівське хобі, продавши ексклюзивні рушниці ручної роботи за 62 тисячі доларів.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото c Instagram
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото c Instagram

Тепер подружжя разом будуть топити за природу, матір нашу, а колекція якогось багатого мисливця поповнилася знатними у всіх сенсах екземплярами.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото Instagram
Меган Маркл і принц Гаррі, фото Instagram

Ну а подальшу долю королівських стволів передбачив ще Гай Річі у своєму культовому фільмі. Четверо молодих хлопців накопичили кожен по 25 тисяч фунтів, щоб один з них міг зіграти в карти з досвідченим шулером і досвідченим злочинцем, відомим по кличці Гаррі-Сокира. Хлопець у підсумку програв 500 тисяч, на сплату боргу йому дали тиждень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл розкриють королівські таємниці – за що прислуга не любила "другу Ді".

Як повідомляв Знай. ua, Маркл оголосила холодну війну Міддлтон до виходу з палацу.

Також Знай. ua писав, що дочка Кейт Міддлтон і принца Вільяма могла стати Верховним управителем в Англії.