Бельгійський міністр не зміг з першої спроби правильно одягти медичну маску.

Міністр юстиції Бельгії Коен Гінс став об'єктом жартів в соцмережах через невмілу спробу надіти медичну маску, пише HNL.

Курйозний інцидент стався під час візиту міністра на фабрику з пошиття масок. Коен Гінс вирішив теж приміряти одну, але це обернулось на смішну пантоміму. Відповідне відео з'явилося в YouTube.

Так, просто перед телекамерами міністр спочатку одягнув маску собі на голову, як шапку, і почав тягнути петлі до вух. Після того, як перша спроба не увінчалася успіхом, Гінс одягнув маску на очі і надів петлі на вуха, закривши таким чином все обличчя. Лише після цього політик почав стягувати маску в потрібне положення.

При цьому міністр зберігав серйозний вираз обличчя. Все це дійство супроводжувалося посмішками з боку 10 співробітниць фабрики.

Невідомо, чи сподобалася міністру маска, але після відвідування фабрики Коен Гінс оголосив, що з 4 травня в Бельгії запровадять обов'язковий масковий режим. При цьому карантинний режим поступово планують пом'якшувати.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Швеція поборола епідемію, відмовившись від жорстких карантинний заходів

Як повідомляв портал Знай.ua, Італія зняла найтривалішй карантин в Європі і вступила у "другий етап" кризи коронавірусу.

Також Знай.ua писав, в Росії пожежа розгорілась на фабриці медичних масок