У багатьох культурах традиційно цінується народження саме синів. Авжеж, це відгомін патріархальних упереджень, але він досі впливає, наприклад, на демографію Китаю. Якщо й справді поява хлопчика є удачею, то особливо щасливою можна назвати родину шотландську родину Бреттів. 39-річна Алексіс Бретт стала мамою десяти синам, однак не зупинилася на цьому - і нарешті сім'я дочекалася доньки.

Джерело: британський таблоїд The Sun.

Місіс Бретт вперше стала мамою, коли народила сина у віці 22 років. За наступні 15 років виносила і народила ще 9 дітей, і всі з них були хлопчиками. Таким чином, сім'я Бреттів стала першою британською парою, у якої з'явилося 10 хлопчиків поспіль.

Однак з 11 дитиною парі нарешті пощастило - у них нарешті з'явилася донька Кемерон.

Багатодітна сім'я, фото leswilson.com
Багатодітна сім'я, фото leswilson.com

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Цікаво, що "рекорд" жінка поставила без народження близнюків, тому всі діти різного віку: Кемпбеллу - 17 років, Харрісону - 16, Корі - 14, Лаклану - 11, Броді - 9, Брану - 8, Хантеру - 6, Маку - 5, Блейку - 3 і Ротагайду - 2 роки.

Пара зізнається, що вони вже й не очікували на дівчинку, але дуже зраділи, коли дізналися про доньку під час УЗД.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Багатодітній вдові героя АТО на Львівщині спалили дім, ні краплі жалю: "Серце розірвалося".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві багатодітна мати втомилася від побоїв і насадила чоловіка на ніж, - "Обіцяв відрізати голову і..."

Також Знай.ua писав, що Новий закон боляче вдарить по багатодітним сім'ям: пільг і субсидій не бачити.