З'явилася інформація, що в Белграді (Сербія) копи випадково натрапили на підпільний шаховий клуб, який працював незважаючи на введені обмеження в період пандемії коронавірусу.

Шахи, pxhere

Так, белградські правоохоронці виїхала перевірити скарги місцевих жителів одного зі столичних районів і виявила підпільно працюючий шаховий клуб.

Незважаючи на заборону масових зібрань та роботи громадських закладів, у приміщенні перебувало сімнадцять чоловік, які грали в шахи, доміно та інші настільні ігри, а 70-річний господар, який в умовах пандемії повинен був перебувати вдома, як і всі пенсіонери старше 65 років, розливав всім відвідувачам алкогольні напої.

Правоохоронці зафіксувала порушення одразу кількох законів режиму надзвичайного стану і заарештувала підпільних шахістів. Всім порушникам загрожують серйозні штрафи.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шахи, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні після процедури індексації буде збільшено пенсійні виплати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 76-річна жінка стала жертвою нападу злочинця, який напередодні вийшов з в'язниці.

Також "Знай.ua" писав, що молода листоноша цинічно позбавляла пенсіонерів останньої копійки.