Допитливі шанувальники британської королівської сім'ї помітили одне дуже цікаве фото, яке засвітилося під час одного з відеозвернень принца Чарльза. На цьому фото принц вів до вівтаря молоду дівчину.

Є ті, хто пам'ятає, що на весіллі принца Гаррі до вівтаря Меган Маркл вів її майбутній свекор. Виявилося, що це не єдиний випадок, коли принц Уельський вів наречену до вівтаря. Про це пише одне з британських видань.

Олександра Нетчбулл і принц Чарльз, фото: marieclaire
Олександра Нетчбулл і принц Чарльз, фото: marieclaire

На тому самому знімку, який розбурхав громадськість, він позує зі своєю далекою родичкою Олександрою Нетчбулл, правнучкою лорда Луї Маунтбеттена, з яким Чарльз був особливо близький. Олександра вийшла заміж за Томаса Хупера в 2016 році, і одним з головних дійових осіб на тотожність став спадкоємець британського трону. Цікаво, що знімок, зроблено в той пам'ятний день, Чарльз зберігає у себе в кабінеті.

Принцеса Діана і принц Чарльз на хрещенні Олександри Нэтчбулл в абатстві Ромзи, фото: marieclaire
Принцеса Діана і принц Чарльз на хрещенні Олександри Нэтчбулл в абатстві Ромзи, фото: marieclaire

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Колись дядько його батька намагався посватати спадкоємцю свою онуку, представницю роду Нетчбулл Аманду, але вона відкинула пропозицію принца. З лордом Маунтбеттеном у Чарльза встановився настільки теплий зв'язок, що принц Уельський дав друге ім'я принцу Вільяма на його честь, а тепер і його онука звуть Луї. З рідними лорда спадкоємець престолу досі перебуває в дружніх стосунках. На весіллі лорда Бредбурна, батька Олександри, спадкоємець був боярином.

У задньому ряду Нортон Нетчбулл, джерело: marieclaire
У задньому ряду Нортон Нетчбулл, джерело: marieclaire

Вважається, що Нортона і Чарльза об'єднувала досить міцна дружба. Їх сини, Вільям і Ніколас, разом вчилися в школі і дружили, а сам Бредбурн припадав Вільяму хрещеним. До моменту весілля доньки здоров'я лорда розбудувалося настільки, що йому довелося шукати заміну, якою і виступив принц Уельський. Церемонія одруження пройшла в абатстві Ромзи в Гемпширі, де принц і принцеса Уельські коли стали хрещеними Олександри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, такого кохання не було навіть на Титаніку - чим Чарльз підкорив принцесу Діану.

Як повідомляв Знай.uа принц Гаррі захотів під "крило" королеви – відчув себе непотрібним.

Знай.uа писав, кокетливий горошок і улюблений блакитний відтінок – Кейт Міддлтон навіть на карантині залишається іконою стилю.