Британський принц Чарльз і його дружина герцогиня Камілла, відсвяткували 15-у річницю шлюбу. Зворушливе фото розмістили на офіційному Instagram-акаунті сім'ї.

Подружжя зробили спільне фото вже після того, як принц Чарльз перехворів коронавірусом і вийшов із самоізоляції.

На фото дружини позують на ґанку маєтку Биркхолл в Шотландії. На руках у подружжя собаки (джек-рассел-тер'єри) – Бет і Блюбелл. Вихованців подружжя взяло з притулку.

Чарльз і Камілла знайомі ще з 1970 року. Однак тоді королева Єлизавета II заявила, що вона не підходить на роль дружини принца і пара розірвала свої відносини.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Через три роки Камілла вийшла заміж за офіцера Ендрю Паркер-Боулза, а Чарльз відправився на військову службу.

Чарльз через 11 років одружився на Діані Спенсер, у шлюбі з якою у них народилося двоє синів – Вільям і Гаррі.

У 1994 році Чарльз публічно заявив, що відновив відносини з Каміллою, хоча на той момент він ще був одружений на Діані. Вони розлучилися в 1996 році за рекомендацією королеви.

Ще через вісім років, у квітні 2005 року, Чарльз і Камілла все ж одружилися. В той день, 9 квітня, вони отримали церковне благословення в каплиці Святого Георга у Віндзорі від архієпископа Кентерберійського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гаррі і Меган розпрощалися з Букінгемським палацом назавжди.

Як повідомляв Знай. ua, такий королеву Єлизавету не бачив ніхто.

Також Знай. ua писав, що королева Єлизавета II володіє не тільки замками, але і голубиним послідом.