Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп разом з дружиною Меланією збирається в наступному місяці відвідати британську королівську родину. Подружжя відвідає не лише завітає з офіційним візитом до Букінгемського палацу, але й заїдуть до резиденції принца Чарльза

Про це повідомило видання Hello!

Візиту Трампа в Британії чекають 3 червня. Принц Чарльз і герцогиня Камілла збираються запросити Трампів на чаювання до своєї офіційної резиденції в Лондоні. Зустріч принца Уельського з головою США називали несподіваною.

Дональд Трампа приїздив у Британію рік тому, тоді також принц Уельський зустрічався з главою США, але минулорічний візит був вимушеним через масові протестів у столиці, при цьому підкреслювалося, що Чарльз, принци Вільям і Гаррі відмовилися брати участь в заходах, які розцінюються американською стороною як "образливі".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За деякими даними, після повідомлення Трампу про планованої зустрічі з Чарльзом візит політика Лондон опинився під загрозою зриву. Американський президент всерйоз побоювався, що Його Високість буде йому "читати лекції" таких питань, як зміна клімату, але, схоже, Трампа вдалося заспокоїти.

Як уточнюється, принц Чарльз вперше особисто візьме президента США, і це дуже важливий знак: статус Його Високості в якості майбутнього короля зміцнюється, 93-річна Королева поступово передає спадкоємцю все більше повноважень і обов'язків. Сам принц виразно готовий пожертвувати деякими особистими захопленнями (наприклад, захист навколишнього середовища) заради інтересів Королівства.

Президент США пробуде у Британії три дні, в один з яких буде організовано бенкет на честь приїзду Трампа. також на ньому будуть присутні принц вільям з дружино Кейт Міддлтон. А от принц Чарльз та Меган Маркл у цей час будуть нянчитися зі своїм первістком Арчі.

Нагадаємо, колишня американська акторка, а нині дружина принца Гаррі Меган Маркл здивувала черговою витівкою, яка обійдеться кородівській родині в кругленьку суму.

Як повідомляв портал Знай.ua, найбільше горе королівської сім'ї перетворили на дешеву розвагу, пропонують "загинути, як Діана".

Також портал Знай.ua писав, що малюк принца Гаррі і Меган Маркл став "квітковою дитиною".