Дружина принца Гаррі герцогиня Сассекська Меган Маркл відома тим, що часто обирає дорогі речі й не надто турбується про кошти королівської сім'ї. Так, після народження сина Арчі вона вирішила переробити дитячу кімнату у будинку, де зараз мешкає - Frogmore Cottage.

Меган Маркл та принц Гаррі до останнього не знали, чи в них народиться хлопчик чи дівчинка, тому дизайн дитячої кімнати був виконаних у нейтральних бежевих тонах. Однак нещодавно Маркл вирішила додати більше акцентів, аби було зрозуміло, що це кімната хлопчика.

Frogmore Cottage

Ймовірно, новим дизайнером дитячої стане Вікі Чарльз. Вона займалася оформленням нерухомості родини Бекхемів та Джорджа й Амаль Клуні. Окрім цього, у портфоліо дизайнера значаться оформлення фешенебельних ресторанів у Сполучених Штатах, Іспанії та Туреччини. Подейкують, що саме сімейство клуні порадили Чарльз на роль нового дизайнера.

Принц Гарры та меган Маркл з сином
Принц Гаррі та Меган Маркл з сином

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що Меган з чоловіком вже робили ремонт у Frogmore Cottage. Пара витратила 3 мільйони фунтів стерлінгів, аби перетворити британський будинок в традиційний американський особняк. Зараз інтер'єр герцогів Сассекских прикрасили ліпниною, кришталевими люстрами, а також м'якими замшевими диванами та кріслами зі шкіри.

Нагадаємо, Меган Маркл ще та "порушниця": які королівські закони ігнорує кохана принца Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Британію сколихнув скандал після народження сина Меган і Гаррі.

Також Знай.ua писав про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл мріяла познайомитися з одним знаменитим британцем. Для цього попросила свою подругу влаштувати для неї довгоочікувану зустріч.