Дружина принца Гаррі Меган Маркл мріяла познайомитися з одним знаменитим британцем. Для цього попросила свою подругу влаштувати для неъ довгоочікувану зустріч.

Меган Маркл кілька років просила свою подругу Ліззі Канді познайомити її з яким-небудь відомим і заможним чоловіком.

Так, деякі таємниці з минулого своєї тепер уже колишньої подруги відома журналістка і телеведуча розповіла британським ЗМІ.

Як розповіла Канді, вони з американською акторкою познайомилися сім років тому - майже відразу після розлучення актриси з Тревором Енгельсоном. Так склалося, що Ліззі тоді супроводжувала героїню серіалу "Форсмажори" на одному благодійному вечорі. Тоді вони з Меган і подружились.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Ліззі Канді

Канді і майбутня герцогиня тоді навіть створили дівочий онлайн-чат з іншими спільними приятельками. Саме там Маркл і звернулася до подруги з проханням влаштувати її особисте життя.

"У нас був чат для дівчаток. У ньому Мег якось запитала: "Ви знаєте якихось відомих хлопців? Я не заміжня і небайдужа до британців". Ми пообіцяли допомогти їй в пошуках. Я пам'ятаю, що тоді вона багато розпитувала про моїх знайомих. Меган була веселою і милою, ставила багато питань. Вона мені подобалася, я вирішила їй допомогти", - цитує Канді видання Daily Mail.

Ліззі запропонувала подрузі одразу кілька кандидатур.Втім тоді з жодним із завидних хлопців у Меган так нічого серйозного не склалося. Серед холостяків, які не сподобалися актрисі, був футболіст Ешлі Коул (у нього в той період була репутація бабія). А от переможець британського Х-Фактора Метт Кардл сам "відшив" американську акторку.

колишня подруга Меган Маркл

Вже через кілька місяців після невеликої інтрижки з Кардлом Маркл зустрілася з онуком Єлизавети ІІ, принцем Гаррі. Це було побачення всліпу. Хоча його тоді влаштувала не Ліззі. Та ж як тільки Меган і Гаррі закрутили роман, актриса припинила своє спілкування з Ліззі. Телеведуча навіть не отримала запрошення на весілля до Меган та принца Гаррі.

Меган Маркл та принц Гаррі

"Коли я дізналася про їх роман з Гаррі, то відразу написала їй. Мег відповіла: "Так, це так. Сподіваюся, ми будемо разом". На цьому наше спілкування закінчилося", - зазначила Ліззі.

Нагадаємо, Меган Маркл ще та "порушниця": які королівські закони ігнорує кохана принца Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Британію сколихнув скандал після народження сина Меган і Гаррі.

Також Знай.ua писав про те, що син Меган Маркл та принца Гаррі залишиться без титулів.