Шанувальники британської королівської сім'ї вкрай обурені. Американці влаштували тематичний парк розваг та пропонують відвідувачам "на собі відчути смерть Діани".

Про це пише "Факти".

Парк знаходиться в курортному місті Піджен-Фордж в американському штаті Теннессі.

За такі розваги к одного відвідувача беруть 26,99 долара.

Тут за допомогою комп'ютерних технологій відтворюються останні хвилини життя британської принцеси, коли вона потрапила у страшну автокатастрофу.

Як відомо, перша дружина принца Чарльза померла в результаті отриманих в аварії травм, 31 серпня 1997 року. Тоді Діані Спенсер було всього 36 років.

Автор дивного атракціону Робін Тернер сказав, що використовував "делікатний підхід".

парк розваг

"Це комп'ютерна 3D-модель. Ви дивіться на те, що виглядає, як Париж а в тривимірному зображенні. Воно проектується, і бачите будівлі і все інше 3D-презентації. Показується весь шлях після того, як вона покидає готель Ritz і переслідують папараці. А потім слід спалах, яка, як ми думаємо засліпила водія, і як це все сталося" - говорить чоловік.

принцеса Діана

Також він додав, що ніххто не побачи ані крові, ані тіла, нічого, що могло б показати неповагу до покійною Діани чи її синів.

"Ніякої крові. Нічого такого. Ви побачите автомобільну катастрофу через комп'ютерну анімацію", - переконує Тернер.

За його словами, відвідувачам також буде запропоновано взяти участь у опитуванні, що стосується причин і подробиць аварії. У тому числі будуть задаватися питання про те, причетні до загибелі принцеси члени королівської сім'ї, а також чи була Діана вагітна на момент смерті.

Соцмережі вибухнули обуренням. "Наживатися на таких трагічних подіях неприпустимо!", "Як би вони самі себе почували, якщо б хтось вирішив заробити гроші на загибелі їх родича?". Люди виступили за закриття цього неподобства.

Власник дивного атракціону зазначив, що він не отримував жодних скарг, у тому числі від представників королівської родини.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон пустила в хід витончену зброю принцеси Діани

Як повідомляв раніше Знай.ua, син Кейт Міддлтон подарував мамі незвичну нагороду.

Також портал Знай.ua писав, що малюк принца Гаррі і Меган Маркл став "квітковою дитиною".