Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон після одруження з принцом Вільямом отримала доступ до унікальних ювелірних виробів його матері — принцеси Діани. Відомо, що Кейт надягає їх тільки в тих випадках, коли їй належить відвідати особливу подію.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

Так, 21 травня, в Букінгемському палаці пройшло святкування вечірки Королівського Саду. Для герцогині це був відповідальний захід, оскільки вона виступала на ньому в якості господині. Для вечірки 37-річна Кейт вибрала стильний наряд ніжно-рожевого відтінку – класичну двобортну сукню-пальто. На голові у неї був капелюшок з трояндою і пером в тон сукні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всі гості, а їх було близько 30 тисяч осіб, зазначили, що герцогиня, як завжди, виглядає дуже елегантно. Також це підкреслили і коштовності, які одягла Кейт Міддлтон.

Принцеса Діана

На вухах дружини принца Вільяма красувалися яскраво-перлинні сережки у формі крапельок.

Нагадаємо, малюк принца Гаррі і Меган Маркл став "квітковою дитиною".

Як повідомляв Знай.uа Олена Зеленська затьмарила інавгурацію неймовірним зовнішнім виглядом.

Знай.uа писав, син Кейт Міддлтон подарував мамі незвичну нагороду.