Курйозний та надзвичайний випадок стався в Австрії під час пандемії коронавірусу. Саме там чоловік заліз в тамтешній музей, аби сфотографуватися з динозавром.

Джерело: іноземне видання New York Post.

Як відзначається, мешканець Австралії вирішив, ймовірно, себе розважити, а тому проник в музей та влаштував собі екскурсі з фотосесією поблизу черепа динозавра.

"За даними поліції, 25-річний чоловік проник в будівлю музею близько години ночі і 40 хвилин блукав порожніми залами і робив знімки. Також він встиг вкрасти один з предметів музейної колекції", - йдеться в повідомленні.

Чоловік, який влаштував собі фотосесію біля черепа динозавра

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Щоправда, довго зловмисник не порозважався, адже його помітили камери відеоспостереження, а пізніше його було затримано. Наразі чоловікові пред'явлено звинувачення в зломі з проникненням та незабаром він постане перед судом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Археологи в Єгипті виявили унікальну гробницю фараонів: фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Найдавніше європейське пиво — знайдено сліди стародавнього солоду, якому 6 тис. років.

Також Знай.ua писав, що Археологи зробили епохальне відкриття в центрі Києва: "Навіть не здогадувалися..."