Через карантин в США зачинилися практично всі установи та заклади. Простим людям навіть постригтися ніде, салони краси і барбершопи не працюють. Однак треба ж і виглядати красиво. Карантин-карантином, а дозволяти собі “заростати” не можна, особливо Марку Цукербергу. Глава Facebook знайшов вихід із ситуації. Його особистим перукарем на час карантину стала його дружина Прісцилла Чан.

Скріншот Instagram


За час епідемії, дружина вже двічі підстригала Цукерберга. Хоча здавалося б, з його бвгвтством можна не тільки знайти перукаря під час карантину, але ще й привезти його на власному вертольоті. Однак Цукерберг, на відміну від багатьох інших багатих людей, повністю дотримується режим самоізоляції, і виконує рекомендації Моз.
Крім того, у Цукерберга зовнішність явно не на першому місці. Він віддає перевагу абсолютно просту зачіску. Для того щоб зробити її, зовсім необов'язково бути якимось видатним фахівцем. Однак як знати, можливо, його дружина у вільний час захоплюється перукарською справою?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.