У наш час нікого не здивуєш селфі. Ними переповнені всі соцмережі. Тільки ледачий не фотографував своє обличчя на фронтальну камеру. Та що там селфи навчилися робити навіть тварини. Невелике досягнення.
І зовсім інша справа — якщо мова йде про перше селфі в космосі, та ще й зроблене в 1966 році. Такий історичний знімок виклав 84-річний екс-співробітник NASA Базз Олдрін. На фотографії зображений сам Олдрін під час тренувального польоту корабля “Джеміні”. Тоді Олдрін провів п'ять годин за бортом космічного апарату, встановивши тим самим світовий рекорд.

Селфи Базза Олдріна у відкритому космосі, Twitter

"Ви знали, що я зробив перше в світі космічне селфі під час польоту корабля "Джеміні-12" в 1966 році? Краще селфі за всю історію!" – написав астронавт у своєму мікроблозі і прикріпив фотографію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.ua компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.